Time / Rogaland

huskybilde

 

Vi i Enestående familier Time/Jæren ønsker å ha deg og dine med på kjekke, inspirerende og inkluderende aktiviteter.

Noen av aktivitetene våre har en egenandel, men det ikke et krav til å betale egenandel dersom du ikke har overskudd til det til den aktuelle aktiviteten. Det viktigste er at du og dine blir med på aktiviteten.
Skulle du ha litt ekstra til overs så kan du betale litt ekstra i egenandel. Størrelsen på egenandelen er konfidensiell og en avtale mellom deg og oss.
Vi setter stor pris på alle bidrag og at dette leveres i en konvolutt til en av våre enestående ledere ved oppmøte på aktiviteten. Husk å skrive navn på.
For å lette vårt arbeid legger du inn beskjed om at du ikke har anledning til egenandel til aktiviteten i kommentarfeltet.

For at vi skal ha oversikten over deltakere som deltar på arrangementene vi har så er det viktig at dersom det dukker opp spørsmål i forbindelse med arrangementet, så kontaktes lederne som er ansvarlig for arrangementet og ikke stedet arrangementet holdes. Da mister vi fort oversikten.
Kontaktes stedet arrangementet holdes risikerer du å miste plassen på arrangementet eller  å måtte betale fullpris, avhengig av arrangement.

På alle våre arrangement, utenom gratisarrangementene, så er du tildelt plass kun når du mottar mail fra oss om dette selv om det står at du er tildelt plass ved påmelding.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Mange hos oss synes det er vanskelig å finne penger til å gjøre hyggelige ting med barna sine. Derfor er våre aktiviteter rimelige slik at alle skal ha mulighet til å delta.

Lokalgruppene drives av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Alle våre aktiviteter er selvsagt alkoholfrie, til glede for små og store 

Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Les gjerne mer her. 

Høsthalvårets foreløpige planer finner du i oversikten nedenfor her. Etterhvert som de enkelte blir ferdigplanlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre. I tillegg til Timegruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde deg på andre gruppers aktiviteter:

Våre aktiviteter våren 2017:

April:

Rallycross

Gruppa vår har bursdag, dette må feires..

Bowling

Mai :

Gokart/laser

Spennede dag sammen med sjøspeiderne..

Juni:

Tur til Eventyrskogen på Hjelmeland

Grilltur med bading

 

Vi sender ut en invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med, så følg med i epost-boksen din 

Står du ikke allerede på vår epostliste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden og krysse av for Time/Rogaland.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og IOGT holder epostlistene for seg selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “unsubscribe” nederst i èn av våre eposter og er slettet fra registeret. Enkelt og greit 

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed, fortrinnsvis via epost.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier Time/Rogaland og den nasjonale siden. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg. Epost: time@enestaaendefamilier.no

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode 

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Time/Jæren

Kontakt oss

Lokale ledere:

Ann Elisabeth Oftedal tlf: 930 34 165

Rigmor Refsnes tlf: 906 59 906

Vidar Sellevold tlf: 959 37 262

Knut-Ove Sørenssen sms: 911 48 448

Linda Holm sms: 450 37 760

Hein Arve Aarsand sms: 953 35 454

Katrine Stensland sms: 911 87 893

 

time@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no