Skien / Telemark

facebookprofil-med-maks-luft

Velkommen til Enestående familier i Skien! Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss 🙂

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives av frivillige foreldre som også ofte er alene med barn, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Les gjerne mer her. 

IOGT i Norge er en frivillig rusforebyggende organisasjon i vekst. Vi driver ruspolitisk påvirkningsarbeid, forebyggende tiltak og et utstrakt sosialt arbeid for rusavhengige og for barn og unge. Vi jobber for at det skal være lett å ta rusfrie valg, og vil bidra til et trygt og inkluderende samfunn.

Gruppas aktiviteter ligger i kalenderen til høyre her. Etterhvert som vi legger ut aktiviteter sender vi ut epostinvitasjon om å bli med, og da kan du lese mer om aktiviteten. I tillegg til Skiengruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. 

Noen av våre planlagte aktiviteter i hulter til bulter:

Grønn tur Kapitelberget – 30. septemper

Freesbeegolf aug/sep

Nordgårdsetra

Tur til Tusenfryd – lørd 26. aug

Klatreparken 9/9

Tur i skogen – høst

Festdager Handelsstevnet/Skien – 17-20 august

Foldvik familiepark – 27. august

Båttur Skarsfoss tur i slusene – aug/sept

Follaug Islandshest – aug/sept

Flittig – aug/sept

Brekkeparken –  m/niste og omvisning aug/sept

Paintball – høst/vinter

Røde kors – førstehjelpskurs – høst

Spillekveld brettspill o.l.

Kano/overnatting telt/lavo – høst

Bingo

Bowling

Kinokveld på lokalet til IOGT

Jule/adventverksted – 25/11 og/eller 26/11

Grøtfest – tidlig i desember

Kino m/niste og popcorn til filmen

Juleforestilling/teater

Vinter:

Skøyte på Linnajordet/Osebakken

Påskeverksted

Eventyrfabrikken i Skien

Kino m/niste og popcorn til filmen

Konsert på Sorte Blå rockeklubben i Porsgrunn

Aketur i alpintbakken i Siljan

Står du ikke allerede på vår epost-liste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Om du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “unsubscribe” nederst i èn av våre eposter og er slettet fra registeret. Enkelt og greit 🙂

I Skien har IOGTs tilbud “Enestående familier” vært i aktivitet siden 2012. Mange av oss har blitt faste gjengangere, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik og det er som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne 🙂

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed, så vær tilgjengelig på telefon/epost.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Ta gjerne kontakt med oss på epost: skien@enestaaendefamilier.no eller telefon. Kontaktinformasjonen til alle lederne finner du til høyre her på siden.

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode 🙂

Kontakt oss

Lokale ledere:

Kjersti Larsen tlf: 926 32 205 (e.kl.17:00) skien@enestaaendefamilier.no

Cathrine Herrefos tlf: 952 11 243  (e.kl.17:00 )cathrine76@msn.com

Hege Lund Trøan tlf: 992 35 724  he-tro online.no

Karianne Bø Melby tlf: 916 39 201 (17-19) skien@enestaaendefamilier.no

Ditte Maria Sydel tlf: 951 21 515

Nina H Oddsen tlf: 980 75 317 (17-19) svanedans@hotmail.com

Karine Sekkingstad tlf: 981 97 910  (mellom 17- 20)

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:
Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no