Ringsaker / Hedmark

facebookprofil-med-maks-luft

Velkommen til Enestående familier i Ringsaker!

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss 🙂

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Les gjerne mer her. 

I Ringsaker har vi nå 2 ledere som skal sette i gang arbeidet med å planlegge aktiviteter i tiden som kommer.
Det vil bli varierte aktiviteter i både oddetall og partallsuker for både store og små.

Etterhvert som de enkelte aktiviteter blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på dem via aktivitetskalenderen til høyre.

I tillegg til Hamar/Ringsaker gruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde deg på andre gruppers aktiviteter. 

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med 🙂 Står du ikke allerede på vår epost-liste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden og krysse av for de gruppene du ønsker invitasjon fra.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv.

Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “unsubscribe” nederst i èn av våre eposter og du er da slettet fra registeret. Enkelt og greit 🙂

 Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for voksne og barn 🙂

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter i de ulike gruppene. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs? Da hører vi gjerne fra deg. Kontaktinformasjon finner du til høyre her på siden.

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode :)

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Ringsaker.  

E-post: ringsaker@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Ole Martin Kjønstad tlf: 473 03 279 (ikke etter kl 20)

Elisabeth Jevnaker tlf: 992 43 419

ringsaker@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no