Nedre Glomma / Østfold

facebookprofil-med-maks-luft

Velkommen til Enestående familier i Nedre Glomma! Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss 🙂

 Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn, eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre, og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Les gjerne mer her. 

 Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset.

 I Nedre Glomma vil vi først og fremst arrangere aktiviteter i helgene. De foreløpige planene våre finner du i oversikten nedenfor her. Etter hvert som de enkelte blir ferdig planlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre.

I tillegg til Nedre Glommas aktiviteter, er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med.

 

Juni:

Klatring på grensen

Juli:

Vikingmarked i Landeparken (Sarpsborg)

Månefestivalen, Raushetens marked og månebarna (Fredrikstad)

Påmelding og detaljer for disse aktivitetene vil komme etterhvert 🙂

Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden. Registreringen er gratis, helt uforpliktende og holdes fortrolige.

 Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «unsubscribe» nederst i en av epostene fra oss og er slettet fra registeret. Enkelt og greit.

 IOGTs tilbud “Enestående familier” har vært i aktivitet i Østfold gjennom flere år. De siste årene har alle dere i Østfold vært samlet i en gruppe, der de fleste lederne har bodd lengre nord i fylket. Nå har vi fått to nye ledere som begge er bosatt i Sarpsborg og omegn. For å gi et større tilbud til våres deltagere, har vi nå opprettet denne gruppen som primært vil holde arrangementer i området Nedre Glomma. Vi vil også samarbeide tett og avholde noen arrangementer sammen med den andre gruppen i Eidsberg. Dere som bor i Østfold er selvsagt velkomne til å være aktiv i begge gruppene. Vi håper at mange av dere, både gamle og nye, ønsker å delta på aktiviteter i begge gruppene.

 Noen kommer hver gang, andre er innom en gang i ny og ne, samtidig er det som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle arrangementer er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne 🙂

 I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje, at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

 «Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

 Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

 Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! 😀

 Vennlig hilsen Hilde, Rina og Christine (tlf: 48175487/ 45 67 35 75/ 45 20 14 86)

epost: nedreglomma@enestaaendefamilier.no

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma.

 

 

 

Kontakt oss

Lokale ledere:

Hilde Holtan tlf: 48 17 54 87

Rina Henriksen tlf: 45 67 35 75

Christine Stokstad tlf: 45 20 14 86

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no