Levanger / Nord-Trøndelag

facebookprofil-med-maks-luft

Velkommen til Enestående familier i Levanger! Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss 🙂

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Les gjerne mer her. 

I Levanger startet Enestående familier opp høsten 2012 og aktiviteter arrangeres først og fremst i helger. Etterhvert som de enkelte blir ferdig planlagte kan du lese mer om dem i aktivitetskalenderen her til høyre. Når du og dine har lyst til å bli med, skal alltid påmeldingskjemaet nedenfor hver aktivitetsinformasjon benyttes. Slik er det i alle Enestående familier-grupper i hele landet.

Opplever du påmeldings- eller innloggingstrøbbel finner du informasjon HER

Vi sender alltid ut en epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet 🙂 Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden og krysse av for Levanger/Nord-Trøndelag.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder også listene for oss selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «unsubscribe» nederst i en av epostene fra oss og er slettet fra registeret. Enkelt og greit 🙂

Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne 🙂

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda 😉 Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne vår lokale side på Facebook og også Enestående familiers hovedside. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Bli med oss da vel, vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier i Levanger.

Kontakt oss

Lokale ledere:

Zenita Sander tlf: 401 04 379 levanger@enestaaendefamilier.no

Berit Mjølhus Jenssen tlf: 993 67 100 ef-levanger@iogt.no

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no