Kongsberg / Buskerud

facebookprofil-med-maks-luft

Velkommen til Enestående familier avd. Kongsberg! 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller som av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre, som har deltatt på lederkurs, i regi av IOGT/ enestående familier sentralt.

PÅ våre aktiviteter møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er ønske om å bli bedre kjent med andre, og i fellesskap utnytte mulighetene nærmiljøet gir oss for hyggelige aktiviteter sammen. Alle arrangement i regi av Enestående familier er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne 🙂 Les gjerne mer her. 

Kongsberg gruppa er i oppstartsfase nå i 2017. Vi har hatt en aktivitet sålangt, med bowling og pizza til stor glede for deltagerne. Det motiverer og gleder oss, og vi ser frem til å finne på flere morsomme aktiviteter utover våren.

Når de enkelte aktiviteter er klare, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre.

Det er forøvrig et godt tips å melde seg på epostlisten vår, via fanen øverst på denne siden. Vi sender ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med 🙂  Registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende.

Alle epostlister holdes for oss selv, men er for oss en flott mulighet til å dele invitasjoner med deg. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner, trykker du  «unsubscribe» nederst i en av e-postene fra oss, så blir du slettet fra registeret. Du  er også velkommen til å registere deg på epost-listen til andre gruppers aktiviteter via fanen. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier for å se mere av hva vi holder på med. 

Vi ønsker hjertelig velkommen til flere deltakere og potensielle fremtidige ledere til å bli med. 

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode :)

Vennlig hilsen Line-Britt Fredheim Kristoffersen og Birgit Risan

kongsberg@enestaaendefamilier.no

IOGTs Enestående familier Kongsberg.

 

Kontakt oss

Lokale ledere:

Birgit Risan tlf. 95239345

Line-Britt Fredheim Kristoffersen tlf. 40869309

kongsberg@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no