Hamar / Hedmark

facebookprofil-med-maks-luft

Velkommen til Enestående familier i Hamar! Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss 🙂

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Det vil bli varierte aktiviteter igjennom året, for familier med både store og små barn.

Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen til høyre.

I tillegg til Hamargruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse til andre gruppers aktiviteter. 

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med 🙂 Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden. Kryss av for Hamar og eventuelle andre grupper. Over 100 familier mottar nå slike invitasjoner fra Hamargruppa. Registreringen er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder epost-listene for oss selv.   Les gjerne mer her. 

Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “unsubscribe” nederst i èn av våre eposter og er slettet fra registeret. Enkelt og greit 🙂

Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne.                

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

“Lik” gjerne Enestående familiers hovedside på Facebook. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter i de ulike gruppene. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da hører vi gjerne fra deg. Kontaktinformasjonen til oss finner du til høyre her på siden.

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode :)

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Hamar.

E-post: hamar@enestaaendefamilier.no

.

Kontakt oss

Lokale ledere:

Anette Monsen  Tlf: 90774994

Jelena Bjelland   Tlf: 92671404

hamar@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no