Halden / Østfold

Velkommen til Enestående familier med base i Halden. Gruppa tilbyr aktiviteter for familier fra hele Østfold, men de fleste lederne og utgangspunktet for aktivitetene er i Halden. Vi har vært på mange flotte turer, blant annet turer til Tusenfryd og Kongsberg Skisenter.

 

Nå legger vi snart ut liste med informasjon om vårens arrangement.

 

Påmelding foregår ved å melde seg på de enkelte arrangement i aktivitetskalenderen til høyre her på siden.

Alle våre arrangement er selvsagt helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. Har dere problemmer med biltransport / ikke klarer å komme dere til våre samlinger så kontakt en av våre ledere så ordner vi det for dere.

Informasjon om alle våre samlinger blir fortløpende lagt ut på facebooksiden vår og en epost blir sendt til dere som har registrer seg på vår epostliste Dette skjer i god tid før samlingene våre.

Du kan også ta kontakt med prosjektleder for Enestående familier i Norge, Trude Sletteberg om det er noe de lokale lederne ikke kan svare på.

Velkommen til Enestående familier i Østfold, gruppa for deg som opplever deg litt alene i foreldrerollen og gjerne vil ha noen å dele gode opplevelser med.

I 2014 får gruppa i Halden forhåpentligvis finansiell støtte fra Staten. Vi får også mye midler fra Gjensidigestiftelsen til vårt arbeid. Vi får også støtte fra Kringla Bakeri, Halden. Vi er utrolig takknemlige for denne støtten og all velvilje vi møter i nærmiljøet.

Denne lokale gruppen har ingen aktiviteter planlagt. Besøk gjerne vår nasjonale aktivitetskalender for aktiviteter av andre grupper!

Kontakt oss

Lokale ledere:
Jenny Nyman tlf: 482 07 689 jc.nyman@hotmail.com

Nasjonal prosjektleder med kontor i Sandefjord:
Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no
IOGT region sør, Dronningensgt. 1A,
3211 Sandefjord