Time/Rogaland: VENTELISTE Sommertur til Eventyrskogen med overnatting

  • fre 23. jun, 2017 - søn 25. jun, 2017
    18:00 - 14:00

eventyrskogen

Velkommen til årets sommertur.

*****VENTELISTE ******

PÅMELDING STARTER 23.05.17 KL 10:00

Vi ønsker å invitere deg og dine til årets sommertur som går til Tau og Eventyrskogen med overnatting på Wathne camping.
Vi har booket hytter med plass til 6 personer, så du må kunne påregne å dele hytte med en annen familie. Det er også mulighet for å bo i telt eller ha med seg bobil for de som har det.
Her feirer vi St. Hans med grilling, lek og kos, samt en eventyrlig tur til Eventyrskogen på lørdagen.
Hver enkelt ordner med mat til seg selv til alle måltider, vi holder grillen varm fredag og lørdag.

Noen av aktivitetene våre har en egenandel, men det ikke et krav til å betale egenandel dersom du ikke har overskudd til det til den aktuelle aktiviteten. Det viktigste er at du ogdine blir med på aktiviteten.
Skulle du ha litt ekstra til overs så kan du betale litt ekstra i egenandel. Størrelsen på egenandelen er konfidensiell og en avtale mellom deg og oss.
Vi setter stor pris på alle bidrag og at dette leveres i en konvolutt til en av våre enestående ledere ved oppmøte på aktiviteten. Husk å skrive navn på.
For å lette vårt arbeid legger du inn beskjed om at du ikke har anledning til egenandel til aktiviteten i kommentarfeltet.

Til dette arrangementet har vi satt en egenandel på kr 50,- pr barn og kr 100,- pr voksen.
For de som har mulighet til det anbefaler vi at ferjen Oanes – Lauvik benyttes da den er mye billigere enn Stavanger – Tau.
For at vi skal ha oversikten over deltakere som deltar på arrangementene vi har så er det viktig at dersom det dukker opp spørsmål i forbindelse med arrangementet, så kontaktes lederne som er ansvarlig for arrangementet og ikke stedet arrangementet holdes. Da mister vi fort oversikten.Kontaktes stedet arrangementet holdes risikerer du å miste plassen på arrangementet eller å måtte betale fullpris, avhengig av arrangement.
På dette arrangementet er du ikke tildelt plass før du mottar en mail fra oss, selv om det står du har fått tildelt plass når du melder deg på.
Har du vært med på noen av våre helgeturer det siste året ønsker vi at du registrerer deg på ventelisten, samme gjelder hvis det er fullt på hovedlisten da det kan komme avbestillinger.
De av dere som velger å bo i telt eller bobil setter dere direkte på ventelisten, da plassene er beregnet for hyttene. God plass til telt og bobiler på campingen.

Sengetøy, dynetrekk/putetrekk/laken, tas med av den enkelte.

Mer info og detaljer kommer senere.

Sommerhilsen fra Linda og Knut – Ove

wathne

Kontakt arrangementsansvarlig
Telefon: Knut - Ove (91148448)
Epost: time@enestaaendefamilier.no

Event Location: Wathne Camping

Adresse:
Ryfylkeveien 2831
Norge Tau

 

Har vi deg i arkivet?

Dersom du tidligere har deltatt på aktivitet eller registrert deg på nyhetsbrevet vårt, må du før du fortsetter påmeldingsprosessen.

Dersom du ikke vet passordet ditt, får du hjelp ved å .