Bodø / Nordland

Vi hadde håpet å starte opp ei gruppe i Bodø i løpet av vinteren 2012 / våren 2013 avhengig av hvor fort vi fikk finansiering på plass. Det fikk vi dessverre ikke til. Vi har kontakt med noen foreldre i Bodø som har lyst til å få laget en liten Enestående familie-gruppe der, men i øyeblikket er planene ganske uklare.

Nå ber vi alle som er interessert i å være med om å registrere seg gratis på høyre side her, slik at vi enkelt kan holde kontakt gjennom vår nyhetsbrevtjeneste.  Husk å sette kryss nedenfor adressa di om at du ønsker informasjon fra arbeid i Bodø / Nordland. Da får du beskjed på epost om alle våre arrangement i Bodø etter hvert som vi kanskje kommer i gang.

Gå også gjerne inn på siden vår på Facebook. Der vil du se hva slags aktiviteter som arrangeres mange andre steder i landet og få idéer om hva som kan komme til å bli arrangert i Bodø. Trykker du «liker» på Facebooksiden vår hjelper du oss å få jungeltelegrafen til å informere om at det er mulig å få satt i gang Enestående familier i Bodø om vi bare finner egnede ledere.

Hvem som blir leder for en eventuell gruppe i Bodø vet vi ikke, men det vil bli et samarbeid med IOGT og andre organisasjoner i Bodø.

Kontakt gjerne nasjonal leder i Enestående familier, Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no, om det er noe du lurer på 🙂

Vi håper vi kan komme i gang snart så vi kan bli kjent med deg og dine!

Denne lokale gruppen har ingen aktiviteter planlagt. Besøk gjerne vår nasjonale aktivitetskalender for aktiviteter av andre grupper!

Kontakt oss

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:
Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no