Bø / Telemark

facebookprofil-med-maks-luft

Velkommen til Enestående familier Bø i Telemark! Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkomne til å bli med oss 🙂

Enestående familier i Bø startet opp sommeren 2015. Sommeren 2016 ble det litt stille da gruppa stod i fare for å bli lagt ned i mangel av ledere, men vi er i jernet igjen og forsetter med hyggelige aktiviteter, noe vi gleder oss til!

Bøgruppa (som de andre gruppene),  drives i det daglige av frivillige voksne som også ofte er alene med barna sine, etter å ha gjennomført det obligatoriske lederkurset.

Våre foreløpige planer fremover finner du i aktivitetskalenderen til høyre og flere aktiviteter kommer. I tillegg til våre aktiviteter er du også hjertelig velkommen til å melde din interesse på aktiviteter som andre grupper arrangerer. Du må gjerne komme med tips om ting som du og dere kunne syntes var gøy 😉

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet 🙂 Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden.  Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder også listene for oss selv. Nærmere 100 familier mottar nå slike invitasjoner fra Bøgruppa. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «unsubscribe» nederst i en av epostene fra oss og er slettet fra registeret. Enkelt og greit.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda 😉 Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

Enestående familier er et religiøst nøytralt og partipolitisk uavhengig aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i mange ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre voksne og med de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Alle våre aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for voksne og barn.

Ta gjerne en titt på Facebooksiden til Enestående familier. Der vil du finne masse bilder og hilsener og slikt etter aktiviteter. Mange som er med i gruppa vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før? Du kan være med oss selv om du ikke bor i Bø og selv om du ikke kjenner noen fra før. De aller fleste av oss kjente ingen andre da vi kom første gangen.

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye ledere? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode! :-)

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Bø.

Kontakt oss

Lokal leder:

Marit Linnea Graadal

bo@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder med kontor i Sandefjord:

Trude Sletteberg tlf: 976 14 519 trude.sletteberg@iogt.no